Hieronnan Ajanvaraus

Ajanvaraus ja muut käytännöt

Koulutettu hieroja Heli Immonen
Koulutettu hieroja Heli Immonen

Varaa aikasi hierontaan

Ajanvaraus hierontaan tapahtuu sähköisen ajanvarauksen kautta, johon pääset alla olevasta painikkeestaJos sopivaa aikaa ei löydy, voit tiedustella muita aikoja puhelimitse numerosta 044-550 0017. Sähköinen ajanvaraus koskee vain Keuruun toimipisteessä toteutettuja hierontoja. Kotikäynnit ja toisella paikkakunnalla tapahtuvat hieronnat sovitaan puhelimitse joko soittamalla tai viestillä. 


Otathan huomioon, että asiakkaan läsnä ollessa puhelimeni on äänettömällä. Vastaan viesteihin ja puheluihin mahdollisimman pian.


Peruutukset tehtävä 24 h ennen varattua aikaa (äkillisissä sairastapauksissa voit peruuttaa saman päivän aikana). Peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden hinnan. Varaamalla ajan, hyväksyt peruutusehdot.


Saapuminen hierontaan

Saavuthan hierontaan terveenä. Sairastuneen kehon käsittely vain pitkittää parantumistasi.

Toimipisteeni sijaitsee Multiantie 12:ssa, As Oy Tyynelässä. Tilat ovat pohjakerroksessa ja sinne on esteetön kulku. Pihassa on vieraspaikat käytettävissä jos saavut autolla. Polkupyörän voit jättää talon sivustalle. Alaovella on ovikello, jota soittamalla tulen päästämään Sinut sisälle. Alaovi on aina lukittuna ja asiaton oleskelu rappukäytävässä on kielletty. Tämän takia saavuthan paikalle vasta noin 5 minuuttia ennen varattua aikaasi. Aulassa on penkki, jossa voit odotella vuoroasi, jos edellinen asiakas on vielä sisällä. Taloyhtiön WC on asiakkaiden käytettävissä.