Muut palvelut

Muut palvelut

Kuntosaliohjelma, liikeratojen harjoittaminen, piristystä ja boostia treenaamiseen tai lajispesifiä oheisharjoittelua normaalin treenin lisäksi? Ota rohkeasti yhteyttä niin rakennetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Räätälöityjä valmennuksia voidaan toteuttaa livenä Keuruulla tai verkkovalmennuksena.

Keuruulla tai lähiseuduilla toteutetussa valmennuksissa palveluistani on mahdollista rakentaa sinulle sopiva kokonaisuus, jossa on yhdistetty sekä klassisen hieronnan, että personal trainerin palvelut. Näitä kahta osaamisalaani yhdistämällä olen saanut asiakkailleni hyviä tuloksia esimerkiksi liikerajoituksien hoitamisessa ja kuntouttamisessa (lue asiakas case alta). Mikä toisikaan parempia tuloksia kuin oikeanlainen treeni ja kehonhuolto sopivassa suhteessa, sellaisen henkilön suunnittelemana ja toteuttamana, joka tuntee kehosi ongelmakohdat läpikotaisin.

Voit varata maksuttoman 30 minuutin etätapaamisen tästä. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät täältä.

Asiakas Case: Olkanivelen liikkuvuuden palautuminen hieronnan ja räätälöityjen harjoitteiden avulla

Asiakkaani (olkoon hän nyt nimeltään vaikka Martta) oli kärsinyt jo useamman kuukauden ajan toisen olkapään seudun kivuista ja liikerajoituksista. Nämä vaivat ovat olleet niin pahoja, että työterveydestäkin oli määrätty useampaan otteeseen sairaslomaa. Kipua tuotti mm. käden tuominen etu- ja sivu kautta ylös, sekä kaikkien liikesuuntien liikeradat olivat vajaat. Myös lapaluu oli "liimautunut" kylkiluihin kiinni.

Jo ensimmäisen hierontahoidon jälkeen Martan kudokset alkoivat antaa periksi ja liikeradat olivat huomattavasti paremmat. Kipua ei tullut enää liikettä suorittaessa. Teimme Martan kanssa hoitosuunnitelman, jossa säännöllisellä hieronnalla ja mobilisoinnilla saimme vajaat liikeradat normalisoitua.

Martta joutuu työssään tekemään paljon nostoja hartiatason yläpuolelle, joista olkapää ärtyi aina uudelleen ja uudelleen. Lihaksissa oli kireyden lisäksi heikkoutta, joten Martta päätti ottaa härkää sarvista ja kuntouttaa olkapäänsä kerralla kuntoon. Hierontahoidon lisäksi Martalle räätälöitiin valmennusjakso, joka koostui hartiarengasta vahvistavista ja liikkuvuutta parantavista liikkeitä.

Kipu palasi työssä ollessa takaisin ja kohdistui aina samaan kohtaan. Keskustelimme asiasta ja suosittelin, että Martan olkapää kuvattaisiin. Kipu kertoo aina jostakin, ja yleensä sille löytyy aina syy (jos sitä vain viitsitään tutkia). Vaikka olimme onnistuneet liikeratojen palauttamisessa, jotain oli edelleen vialla. Röntgen kuvista selvisi, että AC-nivelessä oli alkava nivelrikko, joka aiheutti rasituksen jälkeiset kivut.

Asiantunteva lääkäri kertoi tarkemmat ohjeistukset harjoittelulle ja jatkamme edelleen työtä toimintakyvyn ylläpitämisen ja kivuttoman arjen eteen. Vaikka alkavaa nivelrikkoa emme saa korjattua, voimme kuitenkin oikeanlaisilla harjoitteilla ja mukautuvalla lihaskudoksella ehkäistä sen etenemistä ja lieventää oireita.

Teksti on julkaistu asiakkaan luvalla.