Personal Trainer

Personal Trainer

PT:n palkkaaminen on usein iso päätös ja investointi itseesi. Oikea valmentaja, kenen kanssa kemiat toimivat, on isossa roolissa asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa ja liikunnan ilon säilymisessä.

Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, vaan tutustutaan ensin toisiimme. Nyt voit varata maksuttoman 30 minuutin etätutustumisajan, jossa pääsemme keskustelemaan sinua askarruttavista aiheista. Ajan voit varata sähköisestä ajanvarauspalvelusta, johon pääset alla olevasta painikkeesta. Varaamisen jälkeen lähetän sähköpostiisi linkin, jolla pääset liittymään videotapaamiseen. 

MITÄ SAAT VALMENNUKSESSANI?

En ihannoi laihuutta, ihannoin terveyttä, toimintakykyä ja tasapainoa elämän eri osa-alueiden ympärillä. Lyhyesti sanottuna kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nopeisiin pikadieetteihin en usko lainkaan, sillä ne eivät ole koskaan loppuelämän kestävä ratkaisu.

Valmennuksessani saat kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan ohjelman, tehtynä sinun ehdoillasi, kunnioittaen sinun mieltymyksiäsi ja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi. Valmennuksen tukena käytän Firstbeat Life mittauksia, joiden avulla saamme konkreettista tietoa arkesi kuormitustekijöistä, palautumistilasta ja siitä mikä sopii sinulle parhaiten.

Tekeminen on käytännönläheistä ja autan sinua sovittamaan treenit omaan arkeesi. Säännöllinen ja tiivis yhteydenpito ja kokonaisuuden hallinta valmennuksen aikana motivoi ja kannustaa sinua eteenpäin koko valmennussuhteemme ajan.

Olen täällä sinua ja sinun onnistumistasi varten.

Personal trainer Heli Immonen
Personal trainer Heli Immonen