TIETOA MEISTÄ

HYVINVOINTI EMPIRE

Kokonaisvaltaista hyvinvointia Sinulle

Hyvinvointi Empire on marraskuussa 2023 perustettu hyvinvointi alan yritys, jonka toimialaan kuuluu klassinen hieronta ja personal training palvelut.

Haluatko elämääsi kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka edistää terveyttäsi, ylläpitää toimintakykyäsi, lisää energisyyttäsi ja luo tasapainoa elämän eri osa-alueiden välillä? Siinä tapauksessa toivotan Sinut lämpimästi Tervetulleeksi Hyvinvoinnin Valtakuntaan.

Tässä valtakunnassa pätee yksinkertaiset lait, joita myös arvoiksi kutsutaan:

  • Kohdataan ihmiset ihmisinä ja tasavertaisina
  • Prioriteettina kokonaisvaltainen hyvinvointi, eikä pelkästään oireen hoitaminen
  • Kehon aktiivisuus on kaikin tavoin tervetullutta, mutta lihasjumit tullaan karkoittamaan
  • Olet tärkeä, sinulla ja hyvinvoinnillasi on merkitystä.

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

Instagram: @hyvinvointiempire

Facebook: Hyvinvointi Empire

HENKILÖ YRITYKSEN TAKANA

Heli Immonen, koulutettu hieroja, personal trainer & toiminnallisen suorituskyvyn asiantuntija

Olen Heli Immonen, 39 -vuotias oman elämäni Boss Lady, kahden lapsen äiti, puoliso, alan vaihtaja ja henkinen cheerleader.

Minua on luonteeltani kuvailtu luotettavaksi, rehelliseksi, huumorintajuiseksi, aikaan saavaksi ja tunnolliseksi.

Nautin kaikenlaisesta liikunnasta, joista eniten arjessa ovat hevoset, jalkapallo, lenkkeily ja kehonhuolto. Paljon aikaa tulee vietettyä myös kaikenlaisien pelikenttien laidoilla lasten harrastuksia seuraten. 

Minut tekee onnelliseksi läheiset ympärilläni, harrastukset, hyvät yöunet, sekä se, että saan nyt tehdä työtä josta nautin ja jota voin toteuttaa omien arvojeni mukaisesti ja omalla aikataululla.

Valmistuin heinäkuussa 2023 NHA:n ACE sertifioiduksi personal traineriksi ja syyskuussa 2023 Suomen Hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi. Syksyllä 2023 aloitin lisäopintoina kolme osaisen koulutuskokonaisuuden Functional Performance Specialistiksi, eli toiminnallisen suorituskyvyn asiantuntijaksi. Koulutuksessa kävimme läpi alaraajan, hartiarenkaan ja keskivartalon toiminnallista anatomiaa, toiminnallisia fascia ketjuja, liikkeen ja asennon laadun arviointia, sekä virheasentojen vaikutusta koko kehoon. Koulutuksen sain tentittyä helmikuussa 2024.  

Minua motivoi

Opiskeluajan asiakastöiden edetessä huomasin, miten kokonaisvaltaisesti voin näitä kahta työtä yhdistämällä auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja kuinka paljon se on parantanut heidän elämänlaatuaan.

Parhaimpia tuloksia asiakkaillani on ollut liikuntakyvyn parantuminen, kivun poistuminen/lievittyminen ja stressitilan helpottaminen. Tulosten konkreettinen näkeminen ja aito hymy asiakkaan kasvoilla kivuttoman ajanjakson tai onnistuneen liikesuorituksen jälkeen motivoi minua tekemään työni hyvin ja tunnollisesti jatkossakin.

Hoito- ja valmennus filosofiani

Ihmisiä kohdellaan ihmisinä eikä numeroina viivan alla. Voit täydellisesti luottaa siihen, että asiasi pysyvät meidän välisenä. Balanssi elämän eri osa-alueiden välillä on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja avullani voit löytää sen. Sinun ei tarvitse olla huippuunsa viritetty fitness malli, nauttiaksesi terveellisestä elämästä. 

Vaikka kokemukseni alalta on vielä suhteellisen lyhyt, se ei ole este laadukkaalle työlle. Jos jotain en tiedä, etsin siihen vastauksen. Olen siinä mielessä aika periksiantamaton. Ihmiskehossa minua kiinnostaa syyt oireiden taustalla, eikä pelkästään oireen hoitaminen. Ihmiskeho on ihmeellinen kokonaisuus ja siitä löytyy aina uutta opittavaa.

Koulutettu hieroja & personal trainer Heli Immonen
Koulutettu hieroja & personal trainer Heli Immonen