Valmennukset

Valmennukset ja sopimusehdot

Elämäntapamuutos valmennus Keuruulla tai verkkovalmennuksena
Elämäntapamuutos valmennus Keuruulla tai verkkovalmennuksena

ELÄMÄNTAPAMUUTOS VALMENNUS

Onko energiatasosi alhainen ja innostuneisuus tipotiessään? Eikö työpäivän jälkeen oikein jaksaisi tehdä mitään? Tuntuvatko arkisetkin askareet työläiltä? Harrastusten ja sosiaalisen kanssakäymisen sijaan sohva ja kaukosäädin houkuttavat enemmän ja enemmän. Ohhoh, mikäs karkkikippokin siihen vierelle eksyi? Kuulostaako liiankin tutulta?

Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen, joka parantaa terveyttäsi, lisää energisyyttäsi ja luo tasapainoisemman elämän? Etsitkö keinoa, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään motivoituneena matkan varrella?

Tutustu upeaan elämäntapamuutosvalmennukseeni, joka tarjoaa sinulle yhdellä kuukausimaksulla tarvitsemasi tuen ja ohjauksen matkallasi kohti terveellisempää ja energisempää elämää. Paketti sisältää yksilöllisen valmennuksen, jossa minä autan sinua asettamaan realistisia tavoitteita ja laatimaan selkeän suunnitelman niiden saavuttamiseksi.

Valmennuksen aikana saat myös halutessasi ravitsemusohjeita, joka tukee terveellistä elämäntapaa. Lisäksi saat vinkkejä ja ohjeita liikunnan ja stressinhallinnan merkityksestä sekä monipuolisen harjoitteluohjelman, räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, niillä liikuntamuodoilla, jotka ovat sinulle mieleisimmät.

En jätä sinua yksin matkasi varrella, vaan tarjoan tsemppiä, tukea ja motivointia viikottain. Olen käytettävissäsi kysymyksiäsi varten 24/7, jolloin sitoudun vastaamaan viesteihisi 24 tunnin sisällä. Näin mahdolliset esteet ovat vain pieniä hidasteita ja tekemisesi jatkaa taas pian rokkaamistaan. Treenijakson vaihtuessa käytämme tapaamiseen enemmän aikaa ja käymme edellisen ja tulevan syklin huolellisesti läpi.

Tule mukaan elämäntapamuutoksen matkalle, joka muuttaa elämäsi ja elintapasi, pysyvästi. Ota ensimmäinen askel kohti terveempää, energisempää ja toiminnallisempaa elämää ja tartu tilaisuuteen, joka voi muuttaa täysin elämäsi suunnan. Älä odota enää, vaan ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää. Ei kannata kuitenkaan miettiä liian kauan, sillä paikkoja on rajatusti. Valmennukset voi toteuttaa livenä Keuruulla tai muulta paikkakunnalta verkkovalmennuksena, joten välimatkaakaan ei tarvitse murehtia.

Valmennuksen kesto on 6 kuukautta.

Yksilövalmennus, Keuruulla tai verkkovalmennuksena
Yksilövalmennus, Keuruulla tai verkkovalmennuksena

YKSILÖVALMENNUS

Elämäntapavalmennuksesta on mahdollista räätälöidä myös kevyempi paketti tarpeidesi mukaan. 

Jos elintapasi ovat muutoin kunnossa ja tarvitset tukea esimerkiksi liikeratojen harjoittamiseen, piristystä ja boostia treenaamiseen tai lajispesifiä oheisharjoittelua normaalin treenin lisäksi, ota rohkeasti yhteyttä niin rakennetaan sinulle sopiva ratkaisu.

Monella meistä on paljon tietämystä ravinnon ja liikunnan suhteen, mutta sitä ei osata soveltaa omalle kohdalle. Treeni voi olla liian rankkaa suhteessa muuhun elämän kuormitukseen tai ravitsemus ei ole optimaalista elämän tilanteeseen nähden. Nämä ovat tekijöitä, jotka jarruttavat tekemistä ja alentavat energiatasoja ja omaa jaksamistasi arjessa. Ihminen on myös mestari huijaamaan itseään, joten rehellinen suunnittelu ja valmentajan palaute saattaa olla se tekijä, joka saa treenisi nousemaan uudelle tasolle.

Yksilövalmennukset voidaan toteuttaa livenä Keuruulla tai verkkovalmennuksena.

Palveluistani voimme räätälöidä sinulle sopivan kokonaisuuden, jossa on yhdistetty sekä klassisen hieronnan, että personal trainerin palvelut. Näitä kahta osaamisalaani yhdistämällä olen saanut asiakkailleni hyviä tuloksia esimerkiksi liikerajoituksien hoitamisessa ja kuntouttamisessa. Mikä toisikaan parempia tuloksia kuin oikeanlainen treeni ja kehonhuolto sopivassa suhteessa, sellaisen henkilön suunnittelemana ja toteuttamana, joka tuntee kehosi ongelmakohdat läpikotaisin.

Ryhmävalmennukset, vekkovalmennus
Ryhmävalmennukset, vekkovalmennus

RYHMÄVALMENNUKSET

Onko sinulla mahtava kaveriporukka, jonka kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa ja samalla kohottaa kuntoa?

Ryhmässä on voimaa, joka saa meidät antamaan itsestämme vielä sen viimeisenkin tirauksen. Ryhmäliikunta on parhaimmillaan sosiaalinen tapahtuma, jossa hiki virtaa ja nauru raikaa. Hyväntuulinen ja oman henkinen porukka tsemppaa ja kannustaa menemään eteenpäin, silloinkin kun itse tekisi mieli vähän laiskotella.

Kerää ryhmäsi kasaan ja aloita yhteistreenit nyt. Ryhmävalmennuksissani saatte suljetun Facebook ryhmän, jonne jaan joka viikko juuri teidän ryhmällenne räätälöidyt treenit. Yhden viikon treenit voivat sisältää esimerkiksi kotona toteutettavan lihaskunto treenin, liikkuvuusharjoitteen ja kehonhuoltoa. Treenit voitte toteuttaa jokainen omaan tahtiinsa tai sitten yhdessä porukalla. Ryhmä toimii myös keskustelualustana, jossa kannustan ryhmänne mukana. Jaan myös ohjeita ja vinkkejä ruokailuun, stressinhallintaan tai muihin toivomiinne teemoihin liittyen.

Ryhmään kerääntyy teille siis aikamoinen tieto- ja treenipankki, joka jää käyttöönne myös valmennussuhteen päättymisen jälkeen.

Ennen aloitusta, käymme läpi ryhmänne toiveet valmennuksen suhteen, mieluisimmat liikuntamuodot, käytettävissä olevat välineet ja mahdolliset liikuntarajoitteet.

Lähde porukalla mukaan liikunnan riemuun! Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää. Ryhmiä voin ottaa valmennettavaksi vain rajoitetun määrän, joten varaa paikkasi n-y-t NYT.

OTA YHTEYTTÄ NYT, JA VARAA PAIKKASI VALMENNUKSIIN


VALMENNUKSIEN YLEISET EHDOT

Yksilö- ja ryhmävalmennuksien alussa määritellään asetettujen tavoitteiden perusteella valmennussuhteen kesto asiakkaan ja Hyvinvointi Empiren (jatkossa valmentaja) välille. Minimi valmennusaika on 2 kuukautta, jos ei toisin sovita.

Yli kahden kuukauden pidemmissä valmennussuhteissa, asiakkaalla on oikeus purkaa valmennussopimus ilman merkittävää syytä. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi (esimerkki: irtosanominen tapahtuu helmikuussa, valmennus päättyy maaliskuun lopussa).

Kauden lasku tulee olla maksettuna ennen valmennuskuukauden alkua (esimerkki: maaliskuun valmennuksen kuukausimaksu tulee olla maksettuna helmikuun puolella). Jos valmennuskausi alkaa kesken kalenterikuukauden, suhteutetaan kuukausimaksu toteutuneeseen valmennusaikaan, jonka jälkeen laskutus jatkuu kalenterikuukausittain.

Maksamatta jättäminen ei tarkoita sopimuksen purkamista, vaan irtisanominen tulee aina tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla. Maksamatta jääneet kaudet ovat ulosottokelpoisia. Valmentajalla on oikeus pidättäytyä valmennuksen suorittamisesta, jos maksua ei ole suoritettu ajallaan. Valmentajalla on oikeus purkaa valmennussopimus jos maksua ei ole suoritettu ajallaan.

Kuukausimaksuihin ei tule korotuksia kesken sopimuskauden. Halukkuudesta sopimuksen jatkamiseen asiakkaan tulee ilmoittaa yksi kalenterikuukausi ennen sopimuksen päättymistä. Valmentajalla on oikeus hinnan tarkistukseen sopimuskausien välissä.