Elämäntapamuutos

Elämäntapamuutos valmennukset

Starttipaketti elämäntapamuutokseen

Onko energiatasosi alhainen ja innostuneisuus tipotiessään? Eikö työpäivän jälkeen oikein jaksaisi tehdä mitään? Tuntuvatko arkisetkin askareet työläiltä? Harrastusten ja sosiaalisen kanssakäymisen sijaan sohva ja kaukosäädin houkuttavat enemmän ja enemmän. Säännöllinen liikunta ja syöminenkin on vähän retuperällä.

Haluaisitko tehdä muutoksen elintapoihisi, mutta epäröit sitoutua valmennuksiin tai valmentajaan pitkäksi aikaa? Jos tämä kuulostaa tutulta, nyt on mahdollisuutesi kokeilla valmennustani riskittömästi.

Starttipaketilla pääset kuukauden ajaksi tutustumaan minuun valmentajana ja Rapakunnosta kukoistukseen- elämäntapamuutosvalmennuksen metodeihin ilman riskiä pitkistä sopimuksista, huonoista henkilökemioista ja juoksevista kuukausimaksuista.

Kuukauden aikana teemme kaiken, kuten normaalissa valmennussuhteessa, ja sen aikana sinulla on mahdollisuus tehdä päätös jatkaa tai olla jatkamatta valmennussuhdettamme Rapakunnosta kukoistukseen - elämäntapamuutosvalmennukseen. Lisää tietoa valmennuksen sisällöstä voit lukea viereisestä kappaleesta.

Jos haluat lisää tietoa starttipaketista tai muista valmennuksista, voit varata maksuttoman 30 minuutin etätutustumis ajan sähköisestä ajanvarauksesta. Ajan pääset varaamaan tästä. 

Varausta tehdessä, sinun tulee jättää sähköpostiosoitteesi, jolloin voin lähettää sinulle linkin tapaamiseen.

Rapakunnosta kukoistukseen - elämäntapamuutosvalmennus

Haluatko lisätä energisyyttäsi, edistää terveyttäsi, ylläpitää toimintakykyäsi ja luoda tasapainoa elämän eri osa-alueille?

Rapakunnosta kukoistukseen - elämäntapamuutosvalmennukseni tarjoaa sinulle yhdellä kuukausimaksulla kaikkea tätä.

Paketti sisältää yksilöllisen valmennuksen, jossa minä autan sinua asettamaan realistisia tavoitteita liikunnan ja ruokailun suhteen sekä laatimaan selkeän suunnitelman niiden saavuttamiseksi.

Valmennuksen aikana saat räätälöidyn ja nousujohteisen harjoitusohjelman, joka on muovattu juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivaksi, niillä liikuntamuodoilla, jotka ovat sinulle mieleisimmät.

Autan sinua oikean ruokarytmin löytämisessä ja koostamaan annokset niin, että ne tukevat terveellistä elämäntapaa ja jaksamistasi. HUOM! Tämä EI ole dieetti, vaan uuden oppimista pala kerrallaan. Taklaamme haasteet yhdessä, palautumista ja stressinhallintaa unohtamatta.

Valmennuksissani meidän välinen kommunikointi on tärkeää ja siksi säännöllistä, ei pelkästään tapaamisiin rajoittuvaa. Annan palautetta ja tsemppiä viikoittain ja olen käytettävissäsi kysymyksiäsi varten 24/7, jolloin sitoudun vastaamaan viesteihisi 24 tunnin sisällä. Näin mahdolliset esteet muuttuvat vain pieniksi hidasteiksi, ja tekemisesi jatkaa taas pian jo hyvin alkanutta menoaan. Treenijakson vaihtuessa käytämme tapaamiseen enemmän aikaa ja käymme menneen ja tulevan syklin huolellisesti läpi.

Tule mukaan elämäntapamuutoksen matkalle, joka vie sinut pysyvästi rapakunnosta elämäsi kukoistukseen. Valmennukset voi toteuttaa livenä Keuruulla tai muulta paikkakunnalta verkkovalmennuksena.

Valmennuksen kesto on 6-12 kuukautta.

Pienryhmän elämäntapamuutosvalmennus

Valmennus toimii samoilla metodeilla ja raameilla kuin Rapakunnosta kukoistukseen – elämäntapamuutosvalmennus, mutta nyt sinulla on myös ryhmän tuki takanasi.

Elämäntapamuutos voi luoda yksinäisyyden ja epävarmuuden tunteita. Tieto siitä, että et ole ainoa, joka painii näiden ongelmien kanssa, luo uutta energiaa ja uskoa itseesi. Tätä varten loin pienryhmän elämäntapamuutosvalmennuksen. Ryhmässä on voimaa, ja se auttaa jatkamaan myös silloin, kun itse tekisi mieli luovuttaa. Samassa elämäntilanteessa olevilta saat arvokasta vertaistukea, jota voi olla haastavaa saada arjen kiireiden keskellä.

Ryhmään otetaan mukaan 5-10 henkilöä ja sille perustetaan oma suljettu Facebook ryhmä. Facebook ryhmä toimii valmennuksen alustana, jonne jaan treenit, ruokaohjeet ynnä muut oppaat. Ryhmään kerääntyy teille siis aikamoinen tieto- ja treenipankki, joka jää käyttöönne myös valmennussuhteen päättymisen jälkeen. Keuruulla toteutettava ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa yhteistreeneihin. Verkkovalmennuksena toteutettavassa ryhmässä kokoontuminen tapahtuu etänä.

Yhteistreenien lisäksi julkaisen ryhmään viikoittain vinkkejä ja haasteita liikkumiseen, liikkuvuuteen, stressin hallintaan, palautumiseen ja ravintoon liittyen.

Seuraavat valmennukset alkavat elokuussa 2024, johon voit varata paikkasi jo nyt.

Pienryhmän kesto on 6 kuukautta.