Ajankohtaista

Ajankohtaista

22.4.2024 FIRSTBEAT LIFE KUMPPANI

Firstbeat Life vie valmennukseni uudelle tasolle, ottamalla jatkossa huomioon jokaisen asiakkaani yksilöllisen stressi-, uni-, ja palautumistilan. Tämän mahdollistaa Firstbeat Life -huipputeknologia, jota käyttävät myös huippu-urheiljat ympäri maailman. Työkalun avulla saamme konkreettista tietoa arkesi kuormitustekijöistä, palautumistilasta ja siitä mikä sopii sinulle parhaiten. Valmennuksessa pääsemmekin tekemään sinulle sopivia toimenpiteitä ja saavutamme tavoitteet todennäköisemmin. Työkalu auttaa myös seuraamaan kehitystäsi ja näkemään mitä konkreettisia vaikutuksia eri valinnoilla on terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Lopputuloksena juuri sinun näköinen valmennus ja vaikuttavammat tulokset!

Palvelu saatavilla myös erikseen. Lue lisää mittauksista täältä.

4.4.2024 PURENTAELIMISTÖN TOIMINTAHÄIRIÖT JA NIIDEN HOITAMINEN PALVELUVALIKOIMASSA

Kouluttauduin 29-30.3.2024 purentaelimistön toimintahäiriöihin ja niiden hoitamiseen Samuli Sairialan koulutuksessa ja purentalihaskäsittely on nyt myös palveluvalikoimassani. 

Purentaelimistön häiriöt (TMD, Temporomandibular disorders) on yleinen vaiva nykymaailmassa ja useissa tutkimuksissa yksittäisten oireiden esiintyvyys Suomessa on 25-50 % aikuisista.

Oireita voi olla mm. päänsärky ja muut tuntemukset kasvojen alueella ja kipua silmän takana tai alla, palan tunne kurkussa, käheys, vaikeus nielaista, tinnitus, korvakipu, korvan naksuminen, suun rajoittunut avautuminen, kipu ja erilaiset äänet leukanivelessä ja purentalihaksissa, huimaus, äänentuoton ongelmat ja hampaiden arkuus.

5.3.2024 LADYT LIIKKEELLÄ-TAPAHTUMA

Hyvinvointi Empire on mukana 10.3.2024 järjestettävässä Ladyt Liikkeellä-tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään Keuruulla Pappilan Pidoissa klo 13-15. Tapahtumassa on kevään tyyliä, hyvinvointia, sisustusta, kondiittorimestarin kahvipöytä ja tietenkin muotinäytös. Tervetuloa mukaan!


13.2.2024 EDENRED HIERONTA- JA VIRIKE-EDUT

Tästä päivästä lähtien maksuvälineenä käy myös Edenredin hieronta- ja virike-edut. Otathan huomioon, että virike-etu ei käy hierontaan, ja päinvastoin.


7.2.2024 FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST

Tänään sain suoritettua loppuun kolmiosaisen Fuctional performance specialist koulutuksen. Koulutuksen järjestäjänä toimi Nordic Health Academy (NHA) ja kouluttajana Ari-Pekka Lindberg. Koulutuksessa kävimme läpi alaraajan, hartiarenkaan ja keskivartalon toiminnallista anatomiaa, lihaksistoa, niiden virheasentoja ja toiminnallisia ongelmia. Lisäksi opettelimme harjoitteita, joilla pienennät vammariskiä ja maksimoit suorituskykyä. Koulutus oli hyvä lisä jo käytyihin koulutetun hierojan ja personal trainerin opintoihin ja syventi osaamistani molemmilla toimialoilla.


2.2.2024 MUUTOKSIA PT PALVELUIHIN

Aikaa yrittäjänä on takana vasta kolme kuukautta, mutta siinä ajassa jos selvisi, että pt palveluissani on parannettavaa. Aikaisempi hinnoittelumalli oli tuntiperusteinen, joka ei alusta alkaen miellyttänyt itseäni. En vain osannut siinä vaiheessa vielä ajatella asiaa muulla tavalla. 

Oman kokemuksen, asiakkaiden palautteen ja taustatutkimuksen perusteella PT palveluiden hinnoittelu muuttuu 1.2.2024 alkaen kuukausihinnoitteluun. Voit lukea lisää uudesta hinnoittelusta ja palveluntarjonnasta Personal trainer välilehdeltä. Pääset siihen suoraan alla olevasta painikkeesta.