Ajankohtaista

Ajankohtaista

13.2.2024 EDENRED HIERONTA- JA VIRIKE-EDUT

Tästä päivästä lähtien maksuvälineenä käy myös Edenredin hieronta- ja virike-edut. Otathan huomioon, että virike-etu ei käy hierontaan, ja päinvastoin.


7.2.2024 FUNCTIONAL PERFORMANCE SPECIALIST

Tänään sain suoritettua loppuun kolmiosaisen Fuctional performance specialist koulutuksen. Koulutuksen järjestäjänä toimi Nordic Health Academy (NHA) ja kouluttajana Ari-Pekka Lindberg. Koulutuksessa kävimme läpi alaraajan, hartiarenkaan ja keskivartalon toiminnallista anatomiaa, lihaksistoa, niiden virheasentoja ja toiminnallisia ongelmia. Lisäksi opettelimme harjoitteita, joilla pienennät vammariskiä ja maksimoit suorituskykyä. Koulutus oli hyvä lisä jo käytyihin koulutetun hierojan ja personal trainerin opintoihin ja syventi osaamistani molemmilla toimialoilla.


2.2.2024 MUUTOKSIA PT PALVELUIHIN

Aikaa yrittäjänä on takana vasta kolme kuukautta, mutta siinä ajassa jos selvisi, että pt palveluissani on parannettavaa. Aikaisempi hinnoittelumalli oli tuntiperusteinen, joka ei alusta alkaen miellyttänyt itseäni. En vain osannut siinä vaiheessa vielä ajatella asiaa muulla tavalla. 

Oman kokemuksen, asiakkaiden palautteen ja taustatutkimuksen perusteella PT palveluiden hinnoittelu muuttuu 1.2.2024 alkaen kuukausihinnoitteluun. Voit lukea lisää uudesta hinnoittelusta ja palveluntarjonnasta Personal trainer välilehdeltä. Pääset siihen suoraan alla olevasta painikkeesta.