Firstbeat Life

Firstbeat Life

FIRSTBEAT VALMENNUKSEN TUKENA

Valmennuksissani otetaan huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset stressi-, uni-, ja palautumistilat. Tämän mahdollistaa Firstbeat Life -huipputeknologia, jota käyttävät myös huippu-urheiljat ympäri maailman. Työkalun avulla saamme konkreettista tietoa arkesi kuormitustekijöistä, palautumistilasta ja siitä mikä sopii sinulle parhaiten. Valmennuksessa pääsemmekin tekemään sinulle sopivia toimenpiteitä ja saavutamme tavoitteet todennäköisemmin. Työkalu auttaa myös seuraamaan kehitystäsi ja näkemään mitä konkreettisia vaikutuksia eri valinnoilla on terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Lopputuloksena juuri sinun näköinen valmennus ja vaikuttavammat tulokset!

KUINKA FIRSTBEAT LIFE TOIMII?

Mittausta varten saat käyttöösi rintakehääsi kiinnitettävän Bodyquard 3 laitteen ja Firstbeat Life sovelluksen puhelimeesi. Mittaus perustuu sykkeen ja sykevälivaihtelun mittaukseen. Rintakehään kiinnitettävien antureiden ja Firstbeat teknologian ansiosta mittaustulos on erittäin luotettava. Sovellus rekisteröi toimintojasi reaaliajassa ja valmiin analyysin saat heti mittauksen päätyttyä nähtävillesi. Sovelluksessa olevan päiväkirjan täyttäminen helpottaa analyysin tulkintaa. Mittauksen aikana on mahdollista tehdä myös kuntotesti, joka vaatii yhtäjaksoisen, vähintään 30 minuuttia kestävän tasaisen kävelyjakson. Yhden mittauksen kesto on yleensä 3 vuorokautta, jonka aikana laitetta tulee pitää jatkuvasti (pl. suihku, sauna, uiminen). 

Suositeltu pituus ensimmäiselle mittausjaksolle on kolme kuukautta, jonka aikana voit tehdä niin monta mittausta kuin haluat. Säännöllisillä mittauksilla pääset seuraamaan omaa kehitystäsi ja näet mitä konkreettisia vaikutuksia tekemilläsi toimenpiteillä ja muutoksilla on terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Enää ei tarvitse luottaa "mutu-tuntumaan" vaan tekeminen perustuu faktoihin.

HINNASTO

Firstbeat Life mittaukset sisältyvät elämäntapavalmennuspaketteihin. Hinnat sis. alv 24 %.

  • Firstbeat Life - 3 kk mittausjakso 200 €
  • Firstbeat Life - 3 kk mittausjakso osamaksulla 69 €/kk
  • Lisäkuukaudet - 45 €/kk